LEGYÉL PARTNERÜNK!

Reformáljuk meg együtt Magyarország használtautó piacterét!

TISZTA VERSENY, NEPPERMENTES KÖRNYEZET

Ha megbízható kereskedőnek tartod magad és ezzel szeretnéd kiemelni magad a tömegből, akkor a JóAutók.hu piactere a legalkalmasabb hely a számodra az interneten

INGYENES, INFORMÁCIÓ ALAPÚ KIEMELÉSI RENDSZER

Nem kell fizetned azért, hogy nagyobb nézettséget érj el! A kiemelésért mi nem pénzt kérünk, hanem minél több, és az átláthatóságot segítő információt a hirdetésekhez

JÓ MINŐSÉGŰ ÜGYFÉLMEGKERESÉSEK = GYORSABB ÉRTÉKESÍTÉS

Nálunk valódi érdeklődőket, komoly vevőket találsz, akik hajlandóak anyagi áldozatot hozni azért, hogy átlátható előéletű autókat vásárolhassanak, megbízható forrásból

 

PARTNEREINK

REGISZTRÁLJ MEGBÍZHATÓ KERESKEDŐKÉNT, MUNKATÁRSAINK HAMAROSAN SZEMÉLYESEN FELKERESNEK TÉGED!

Elégedett ügyfelek az ország minden részéről

Észak-Nyugat Magyarország

„Hálistennek, hogy van a JóAutók, a piacon egyedülálló az, amit képvisel, hogy ellenőrzi és minősíti a hirdetéseket és a kereskedőket is. Számunkra a legnagyobb hozzáadott értékét abban látjuk, hogy megszűri a vevőkört, és növeli a bizalmat irántunk. Ugyanis mi, mint autókereskedők alapvetően a -10. bizalmi szintről indulunk, viszont a JóAutók előszűrésének és minősítésének hála, nem mínuszból, hanem végre 0-ról indulhatunk, így nekünk is könnyebb dolgunk van a vevőinkkel.”
Csereklei Attila, ügyvezető
Car-Expressz, közepes (11-25 autó)
Tatabánya, Komárom-Esztegom
„Pozitiv véleménnyel vagyok a JóAutókról, örömmel ajánlanám másoknak is. Jól használható a felület, illetve kimondottan érezhető, hogy egyre több megkeresés, hívás jön a JóAutókról. 95%-ban meg vagyok elégedve a szolgáltatással, ami nálam nagy szó, mert alapvetően nagyon maximalista vagyok.”
Mórocz Lászó, Szalonvezető
KMI Autóház, Isuzu
Győr, Győr-Moson
„Nekem, már amikor elindult a JóAutók, is nagyon tetszett a kezdeményezés, elsők között jelentkeztem, hogy szeretnék hirdetni. Amit az oldal fő előnyének tartok, hogy megszűri a vevőket. A JóAutókról csak olyan hívások és vásárlók jönnek, akik tudatosabbak a vásárlói döntéseikben, reálisan látják, hogy egy-egy autó mennyit ér. Nem a csilivili behozott, visszatekert alulárazott autókat keresik, hanem a szervizkönyvet.”
Talabér Tamás, ügyvezető
Lővér Autó, kicsi (6-10 autó)
Sopron, Győr-Moson
„Folyamatosan jönnek a vásárlói megkeresések a JóAutók.hu hirdetési portálról. Ezt onnan is tudom, hogy minden hívás elején egy hang bemondja, hogy ez a hívás a JóAutókról érkezett. Számomra abszolút pozitív ez a megoldás, így rögtön tudom, hogy honnan és miért keresnek.”
Sziber Zsolt, weltautós értékesítő
Savaria Autóház, Audi, Skoda, Volkswagen
Szombathely, Vas
„Teljesen korrekt és jó oldal A JóAutók.hu. Büszkék vagyunk a Minősített Kereskedés oklevélre, amit kaptunk, ez egy plusz bizalmat ad a vásárlóinknak is. Amivel szerintem a JóAutók kiemelkedik más hasonló autóhirdetési portálok közül, az az, hogy ez az egyik legjobban reklámozott oldal, emellett legkorrektebb szolgáltatást és legteljeskörűbb kiszolgálást nyújtja. Tisztességes, korrekt cég.”
Kovács Roland, tulajdonos
RGJ Autó, közepes (11-25 autó)
Pápa, Veszprém

Dél-Nyugat Magyarország

„Elégedett vagyok a JóAutókkal, körülbelül a hívások ⅓ -a a JóAutókon keresztül érkezik, nagyrészt olyan emberek, akiknek fontos a megbízható előéletű autó.”
Mészáros Árpád, tulajdonos
Helikon Autó, közepes (11-25 autó)
Keszthely, Zala
„Az egyik nagy pozitívuma a JóAutóknak, hogy jó híre van, így ezáltal a partnerkereskedések hírnevét, pozitív megítélését is növeli. Maga a szolgáltatás árban kedvező, illetve a hirdetésfeltöltő felületen nagyon tetszik, hogy az alvázszám alapján nagyon pontosan és részletesen kitölti előre, hogy mik vannak az autóban, így nekem már nem kell egyesével felvinnem.”
Stier Gábor, tulajdonos
Bull Car, közepes (11-25 autó)
Kaposvár, Somogy
„Pozitív a véleményem a JóAutókról, nem is tudok negatívat mondani. Az innen érkező hívások számával elégedett vagyok, épp most adtunk el egy autót a JóAutókon keresztül, és nagyon örülünk, ugyanis a vásárló hozzájárult, hogy utólagos értékelést is kérhet tőle az oldal. Fontos számunkra a JóAutók vásárlói elégedettségi programja, ezért is kezdtünk el a JóAutókon hirdetni, mert komoly, megbízható felületnek találjuk.”
Újvárosi Tibor, tulajdonos
Suzuki Szigetvár, Suzuki Szigetvár
Szigetvár, Baranya
„Az az általános tapasztalatom, hogy a JóAutók.hu a vásárlók körében nagyon közkedvelt oldal. Maga a kereskedői szakma eléggé felhígult, aminek következtében kezd a bizalom megrengeni a Hasznaltauto.hu-n hirdetetett számtalan autóban és hirdetőben. Alapvetően jobban bíznak az emberek a JóAutókos hirdetésekben, például nekem volt olyan vevőm, aki mondta, hogy csak azért jött el az autóért, mert a JóAutókon fent volt.”
Juhász Helga, tulajdonos
Juhász Kft., közepes (11-25 autó)
Pécs, Baranya

Közép-Magyarország

„2017-ben, amikor elindult a JóAutók.hu oldal, én elsőként kerestem meg Önöket, és azonnal fel is töltöttünk rengeteg használt és szalonautót, amik nagyon nagyon gyorsan el is mentek. Az éreztük, hogy napról napra egyre többen hívtak. Ez azóta sem változott, a mai napig aktívan és elégedetten használjuk az oldalt.”
Havasi Péter, új autó értékesítő
Ford Petrányi, Ford
X. kerület, Budapest
„Pozitívumként említeném, hogy átlátható a platform, viszonylag gyors az autók ellenőrzése, azaz gyorsan felkerülnek a csillagok a hirdetésekhez. Tetszik a hirdetésfeltöltés menete, hogy egyszerű a feltöltési felület, jól kezelhető, és hogy valóban leinformáljátok az autókat.”
Kozma Tamás, ügyvezető
Gut Car, kicsi (6-10 autó)
XXIII. kerület, Budapest
„Maximálisan ajánlom a JóAutókat, hiszen mind a szolgáltatás színvonala, mind a hirdetési feltételek abszolút korrektek, és rendben vannak. Úgy érzem, hogy a Jóautók megfogta a dolog lényegét, azaz, hogy hogyan lehet és kell minőségi hirdetéseket csinálni. Ugyanis valóban sikerült megvalósítaniuk, hogy kiszűrjék azokat az autókat és kereskedőket, amik rontják a piacot. A másik pedig, hogy a jó minőségű autót könnyebb eladni a JóAutókon keresztül. Konkrétan volt egy olyan esetünk, hogy az egyik autónkat nem sikerült más hirdetési portálon értékesíteni, feltöltöttük a JóAutókra, és onnan azonnal elment. Ugyanis a vásárlók sokkal nagyobb bizalommal vannak a JóAutók-os hirdetések iránt, fontos számukra a dokumentáltság.”
Varga Gábor, értékesítési vezető
Bécsi Autópark, nagy (41-80 autó)
III. kerület, Budapest
„Számomra abszolút pozitív a JóAutókkal az együttműködés: admin oldalról könnyen kezelhető weboldal és a hívások is relatíve jó arányban jönnek. Amit különösen kedvelünk, a telefonos megoldása a JóAutóknak, ugyanis minden hívás előtt egy hang bemondja, hogy ez a JóAutókról érkezett.”
Herein Bálint, értékesítési vezető
Opel Interat, Opel
Budakeszi, Pest Megye
„Abszolút csak pozitívumokat tudok mondani a jóAutókról, egyrészt tetszik az alaposság, hogy szortírozva vannak a kereskedők és az autók is. Ez a vásárlóknak is nagy segítség. Másrészt kereskedőként nagyon fontos, hogy sok fényképet és dokumentumot enged a rendszer feltölteni, és emellett az előresorolásnál sem a pénz számít, hanem a minőség.”
Együd Károly, tulajdonos
4Motors, közepes (11-25 autó)
Dunakeszi, Pest Megye

Észak-Kelet Magyarország

„Elsők között szerződtünk le a JóAutókkal, és azóta is nagyon elégedettek vagyunk. Minden autónkat feltöltjük a JóAutókra, és az általános tapasztalataink azt mutatják, hogy a magasabb értékű autókat főleg a JóAutókon keresztül keresik a vevőink. Érthető is, hiszen az előszűrt rendszernek hála, itt magasabb a bizalom, ami egy magasabb értékű autónál hatványozottan fontos. Amit külön nagyon szeretek az az a funkció, ami minden hívás elején bemondja, hogy JóAutókról keresnek-e. Így van pár másodpercem lelkileg is felkészülni, hogy olyan valaki lesz a vonal túlsó végén, aki potenciálisan autót akar vásárolni.”
Ujhelyi István, Tulajdonos
Ujhelyi-Auto Kft., Subaru, Mitsubishi, Lada, Hyundai
Debrecen, Hajdú-Bihar
„A JóAutók.hu annak tökéletes felület, aki tisztességesen csinálja. Ugyanis az autóvásárlóknak fontos ezen az oldalon a csillagozás, a jó csillagszámhoz pedig jó autó és tisztességes kereskedő kell. Aki szeret a zavarosban halászni, vagy egy hazug nepper, na annak nem jó ez az oldal. Emellett nagyon örülök a minősítéseknek, a 2017-es Év Kereskedése Díjnak, és a 2018-as Minősített Kereskedő díjnak, ugyanis fontosnak tartom a vásárló visszacsatolást és értékelést.”
Szávó Zoltán, Tulajdonos
Expressive Automobil Kft.
Debrecen, Hajdú-Bihar
„Mindenképpen ajánlanám más cégeknek A JóAutók.hu-t. Nagyon sok minden egyszerűen ment, rengeteg segítséget kaptunk a kezdetekkor illetve a hirdetésfeltöltés a során. Az is látszik, hogy nagy az oldal nézettsége, sokan nézik a JóAutókon megjelenő hirdetéseinket, hiszen sok hívás is érkezik onnan. Amit még kiemelnék, hogy nagyon jónak tartom, hogy a hirdetéseink kiemelésért nem pénzért, hanem információért kapjuk.”
Pálfi Elizabeth, Értékesítő
Barta Auto Holding Kft, Ford
Eger, Heves
„Nekem maga az alapkoncepció keltette fel a figyelmemet, hogy végre valaki különbséget tesz kereskedő és kereskedő között. Számomra nagyon jó érzés, hogy már úgy jönnek vásárlók a JóAutókról, hogy pontosan tudják milyen a céges hátterem, megbízható autókereskedő vagyok, és nem ugyanabba a kosárba tesznek, mint mondjuk egy neppert.”
Ragó László, Ügyvezető
K2 Auto Trade, közepes (11-25 autó)
Eger, Heves
„Teljes mértékben ajánlom a JóAutókat más kereskedéseknek is. Igaz én főleg hazai autókat árulok, de úgy veszem észre, hogy aki magyar, kevés kilóméteres autót szeretne, az egyre inkább már a JóAutókon keres. Éppen ezért én teljesen meg vagyok elégedve a JóAutók hirdető portállal.”
Horváth István, Tulajdonos
Auto Silver, kicsi (6-10 autó)
Nyíregyháza, Szabolcs

Dél-Kelet Magyarország

„Egyre többen hívnak mostanában a jóautókról. Abszolút ajánlanám más kereskedő kollégámnak.”
Budai Làszló, Tulajdonos
Sikk-Rs 2004, nagy (41-80 autó)
Szentes, Csongrád
„A JóAutókról csupa jót tudok mondani, sok megkeresésünk érkezik onnan. Azóta pedig érzékelhetően több potenciális vásárlót realizálunk onnan, amióta minden telefonbeszélgetés elején egy hang bemondja, hogy a JóAutókról érkezett a hívás”
Jónás Attila, Használt autó èrt.
Meszlényi Autó, Citroen, Dacia, Hyundai, Lada, Renault, Toyota
Békéscsaba, Békés
„Alapvetően elégedettek vagyunk A JóAutókkal, ezért is újítottuk meg a szerződést. Van sok olyan funkció és apróság, ami nagyon hasznos, akár nekünk kereskedőknek, akár az ügyfeleknek. Amit mi különösen kedvelünk az az email értesítő funkció a nem fogadott hívásokról. Külön jó, hogy ha esetleg nem tudja egy kolléga felvenni a telefont, akkor is látja, hogy egy JóAutókról érkező potenciális vevő kereste, és vissza tudja hívni.”
Bernát Barna, ügyvezető
Auto Dual, Óriási (150+ autó)
Békéscsaba, Békés
„A JóAutóktól pontosan azt kaptuk, amit vártunk. Nagyon meg vagyunk elégedve a szolgáltatással, rendszeres jön hívás, érdeklődő, vásárló az oldalról.”
Nagy Attila, értékesítő
Hering Autóház A J, Opel, Toyota
Jászberény, Jász-Nagykun